Hei!

Perustimme Vilikkeen, jotta voimme kehittää teknologiaa motivoimaan lapsia liikkumaan ja leikkimään enemmän. Haluamme myös tukea opetuksen sekä tutkimuksen evoluutiota yhdistämällä teknologiaa, liikkumista/urheilua ja luovaa, yhteisöllistä kehitystyötä.

Ensimmäinen versiomme oli digitaalinen APM-testistö, joka oli myös Kirsi Ekbergin opinnäytetyö. Testasimme 1.0 sovellusta yhteistyössä UKK-instituutin, Vierumäen urheiluopiston, Fun Academyn sekä satojen vanhempien kanssa 2015-2016. Sovellus mahdollisti motoristen sekä motoristen taitotulosten tallentamisen mobiililaitteen kautta. Resurssien puutteen takia emme saaneet versiota kehitettyä valmiiksi siihen pisteeseen, että olisimme voineet tarjota taitotasoa vastaavia leikkejä ja pelejä vanhemmille sekä kasvattajille. Tarkoitus oli myös verrata tuloksia Arja Sääkslahden sekä Pirkko Nummisen datasettiin, jonka he keräsivät kynällä ja paperilla Opetushallituksen tuella vuosina 1994-1998.

Kirjoitimme motoristen taitojen osuuden ympärille Murun Pihakirjan, jonka tarkoitus on leikkisästi johdattaa pienimmät taaperot tarinan kautta mukaan liikkumaan.

 

Rakkaudella,

Vilike

TEKIJÄT
 • Kirsi Ekberg
  Kirsi EkbergPerustaja

  Perustin Vilikkeen. Teen kaikkeni kehittääkseni liiketoimintaamme kaikilla osa-alueillaan. Kirjoitin Jenni kanssa Pihakirjan ja muotoilemme uusia palveluita sekä tuotteita liikuttamaan ihmisiä. Tein kaksi sovelluskehitysprojektia ja nyt järjestän #motoriikkamestarit-tapahtumia.

 • Essi Kaipainen
  Essi KaipainenCSO- Chief Sportivation Officer

  Essi on iloinen ja energinen liikunnanohjaaja, joka vetää peli- ja leikki ohjeiden sisällöntuotantoa pro-aktiivisella ja innostavalla lasten liikunnan ohjauksen ammattitaidollaan.

 • Jenni Lehtonen
  Jenni LehtonenGraphic Design Artist

  Jenni piirtää hahmojamme sekä osallistuu pelillistetyn juonen rakentamiseen. Hän harjoittelee parhaillaan 3-D mallintamista, jotta pienet hahmomme saadaan liikkeelle jonain päivänä!

NEUVONANTAJAT
 • Erkki Alaja
   Erkki AlajaNeuvonantaja

   Erkki on suomalainen urheilija, urheilumanageroinnin pioneeri sekä kirjailija. Hän neuvoo meitä yrittäjyyden sekä liikunta-alan kehitysmahdollisuuksien suhteen.

  • Alejtin Berisha
    Alejtin BerishaNeuvonantaja

    Alejtin on Universum Collegen toimari, KOSBANin perustaja ja Fellow at NYU. Hän ohjaa meitä hiljalleen eteenpäin opetusalan asioiden sekä kansainvälistymisen kommervenkkien kanssa.

   • Risto Saikko
     Risto SaikkoNeuvonantaja ja osakas

     Ristolla on 25+ v. kokemusta IT-alalta. Hän johtanut useampaa ohjelmistoyritystä, myynyt niistä muutaman ja ollut osakkaana Helsingin pörssiin listautuneessa yhtiössä. Risto ohjaa meitä projektin kehittämisessä, on mukana ideoinnissa ja aika ajoin osana tiimityöskentelyä.

    #YHDESSÄ

    Kasvu Open

    BOOST TURKU > STARTUP JOURNEY 2016