Hei!

Perustimme Vilikkeen, jotta voimme kehittää teknologiaa motivoimaan lapsia liikkumaan ja leikkimään enemmän. Haluamme myös tukea opetuksen sekä tutkimuksen evoluutiota yhdistämällä teknologiaa, liikkumista/urheilua ja luovaa, yhteisöllistä kehitystyötä.

Rakkaudella,

Vilike

TEKIJÄT
 • Kirsi Ekberg
  Kirsi EkbergPerustaja

  Perustin Vilikkeen. Teen kaikkeni kehittääkseni liiketoimintaamme kaikilla osa-alueillaan. Kirjoitin Jenni kanssa Pihakirjan ja muotoilemme uusia palveluita sekä tuotteita liikuttamaan ihmisiä. Tein kaksi sovelluskehitysprojektia ja nyt järjestän #motoriikkamestarit-tapahtumia.

 • Essi Kaipainen
  Essi KaipainenCSO- Chief Sportivation Officer

  Essi on iloinen ja energinen liikunnanohjaaja, joka vetää peli- ja leikki ohjeiden sisällöntuotantoa pro-aktiivisella ja innostavalla lasten liikunnan ohjauksen ammattitaidollaan.

 • Jenni Lehtonen
  Jenni LehtonenGraphic Design Artist

  Jenni piirtää hahmojamme sekä osallistuu pelillistetyn juonen rakentamiseen. Hän harjoittelee parhaillaan 3-D mallintamista, jotta pienet hahmomme saadaan liikkeelle jonain päivänä!

NEUVONANTAJAT
 • Erkki Alaja
   Erkki AlajaNeuvonantaja

   Erkki on suomalainen urheilija, urheilumanageroinnin pioneeri sekä kirjailija. Hän neuvoo meitä yrittäjyyden sekä liikunta-alan kehitysmahdollisuuksien suhteen.

  • Alejtin Berisha
    Alejtin BerishaNeuvonantaja

    Alejtin on Universum Collegen toimari, KOSBANin perustaja ja Fellow at NYU. Hän ohjaa meitä hiljalleen eteenpäin opetusalan asioiden sekä kansainvälistymisen kommervenkkien kanssa.

   • Risto Saikko
     Risto SaikkoNeuvonantaja ja osakas

     Ristolla on 25+ v. kokemusta IT-alalta. Hän johtanut useampaa ohjelmistoyritystä, myynyt niistä muutaman ja ollut osakkaana Helsingin pörssiin listautuneessa yhtiössä. Risto ohjaa meitä projektin kehittämisessä, on mukana ideoinnissa ja aika ajoin osana tiimityöskentelyä.

    #YHDESSÄ

    Kasvu Open

    BOOST TURKU > STARTUP JOURNEY 2016